BloggProffs

Fräcka jävla invandrare

Att dom vågar, komma hit och snylta på våra skattepengar och sen visa hur värdelösa vi svenskar är rent socialt..

Nej, jag är inte rasist (eller nationalist, nazist etc heller för den delen – ville bara fånga er uppmärksamhet, och tydligen lyckades jag)

Jag gick idag och funderade lite medans jag tvättade mina små mattor över vad jag sett under sommaren, jo alla dessa som har sommarfixat överallt. Det har tvättats fönster, målats staket, klippts gräsmattor och gud vet allt. Alla gör det, infödda som invandrare.

Men! Det finns en stor skillnad. Medans större delen av oss infödda ser detta som en last, något vi vill få överstökat snabbt och sen slippa tänka på så gör invandrare om det till något festliknande. Jag och sonen (1.5 år) hade nöjet att närvara vid en mattvätt hos grannen där sju (ja! du läste rätt, sju) personer (kvinnor och män) tvättade mattor. Männen lekte med barnen och kvinnorna tvättade mattan. Vattenslang och ut på terassen. Och alla hade roligt, oerhört roligt.

Själv stod jag lite avsides och bara tittade på, infödd som man är så är man inte riktigt van vid såna där tokerier.

Samma sak gäller det när man är ute och käkar lite senare än Bolibompa går på TV – dom har med sig barnen! Jag ser dom vara ute och gå klockan 10 på kvällen och barnen är med dom. Har dom inget vett alls? Barnen ska sova då!

Våra barn sover minsann redan klockan 8!

Hoppas alla inser ironin i det jag skrivit. Jag är imponerad av det sociala liv dom lever och jag hoppas det smittar av sig på oss infödda. Och jag tror det kommer göra det, det enda som fattas är att myndigheterna accepterar att man är ute och går klockan 10-11 med sin 3 åring (och det kommer väl dröja ett tag…)

Tack för att ni läste! Kom gärna förbi nästa gång jag ska tvätta mattor

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu